maanantai 9. syyskuuta 2013

269' Sekalaista reenailua

Taas on tovi vierähtänyt viime tekstistä, enkä enää edes taida luvata kunnostautuvani tässä. Tuntuu että on koko ajan niin kiire koulun, talleilun ja muun elämän yhdistämisessä, että jatkossakin kirjoittelen postauksia vain silloin kun saan kuvia tai oikeasti on jotain asiaa.

Hepun kanssa olen nyt kunnostautunut ajamisessa ja olenkin saanut monta kertaa viikossa laitettua kärryt perään. Ollaan käyty nyt useasti sänkkärillä irrottelemassa ja poni on jaksanut olla joka kerta varsin innoissaan. Innostuksesta ja vauhdikkuudesta huolimatta poni on kuitenkin pysynyt tosi hyvin lapasessa, vaikka kuolaimena on ollut vaan kolmipala. Täytyy nyt jatkossakin käyttää tuo sänkkärimahdollisuus hyväksi niin kauan kuin mahdollista, sillä se on ponille mitä parhainta mielenvirkistystä. Pellolla se liikkuu myös vaatimatta reippaasti ja pitkin askelin, mikä tekee varmasti hyvää myös lihaksille. Kaiken muun hyvän lisäksi tuolla se mahtuu laukkaamaan kunnolla eteen ilman että tarvitsee koko ajan varoa, että se vielä melko heikon tasapainonsa kanssa laukassa kompuroisi tiukoissa käännöksissä.

Vastapainoksi peltoilulle ollaan ajettu myös koulua, sekä kärryilä, että ilman. Mitään ihan huippuhetkiä ei ole tullut, mutta Heppu on ollut ihan tasaisen hyvä. Pari kertaa on myös ratsastaja käynyt itsekseen touhuamassa ponin kanssa, samoin uudet pienemmät oppilaat.

Mitään erikoista ei siis ole oikein tapahtunut, mutta ajattelin nyt opettajattoman ja toimettoman äikäntunnin ratoksi jotain sepustaa tännekkin, kun kerran koneen äärellä olen :) Kunhan pääsen täältä pois, niin olisi tarkoitus poiketa kotona syömässä ja suunnata tallille kera hovikuvaajan. Suunnitelmissa olisi napsia pellolla kuvia ajosta, tilaiksessa olisi nätti auringonpaiste, mutta sellaista ei ainakaan nyt näytä olevan tiedossa....

(c) Heidi Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti